Bloud

I bez mapy s námi nezabloudíte

Domácí chléb

Pečení vlastního chleba: Co dokáže domácí pekárna? – Žena.cz …

zena.centrum.cz/bydleni/interiery/clanek.phtml?id=769231

Diskutovaná kvalita pečiva prodávaného v obchodech nebo příliš vysoká cena bezlepkového pečiva pro lidi s celiakií vedou stále víc lidí k …

Domácí chléb v kachlovém sporáku

www.bhkamna.cz › Informace › Aktuality

Chléb upečený v kachlovém sporáku je nejenom chutný, čerstvý, ale hlavně je upečený vlastními silami. Kromě užitku máte i radost z toho, …

2 komentářů k Domácí chléb

  1. Mňouk says:

    Během letních měsíců, budeme dělat něco nemusí zapnout troubu! Další teplo, je jedna věc, kterou prostě tak, že v domě, když venkovní teplota je v 100 let! Crock Pot Chléb také přichází opravdu vhod na dovolenou, večírků, nebo kdykoliv budete potřebovat uvolnit trouby prostor!

    Zadejte hliněného hrnce (pomalý hrnec) … Ano, můžete vařit jen o něco v hliněného hrnce těchto dnech, ale chléb? Rozhodně! Tento recept je super jednoduché udělat! Upřímně? Vlastně jsem rád, že lepší než trouba upečeného chleba. Pečení chleba v hliněného hrnce drží veškerou vlhkost uvnitř chleba a přitom dávat to ostrý vnější kůru. Kdykoliv děláme tento chléb, to je doslova pryč během jedné hodiny je pečení! Tak chutné! Pokud jste ještě nikdy nevyzkoušeli aby svůj chléb v hliněného hrnce, je to rozhodně stojí za vyzkoušení!

    Crock Pot chléb recept
    Udělejte jednoduchý chlebového těsta a nechte kynout 1 hodinu.
    Linka kraksna hrnec (pomalý hrnec) s 1 list pergamenu přeložte na polovinu (to je, aby se zabránilo tomu, aby chléb přilepení na dno).
    Položte těsto na pergamenu. Místo víko na hliněného hrnce a vařte na nízké pro 1 1/2 hodiny (já obvykle zkontrolovat v půlce).
    Chléb je připraven, když kůra je zlatohnědá a chutné!

  2. Véna says:

    Miluju pečení chleba pro mou rodinu. Je to určitě levnější než si ho koupím, je to výživnější, a vím přesně, co se děje v něm. Plus, to zůstává čerstvý po dobu tří 3 dny v spíži, týden v lednici, a tak dlouho, jak chcete, když jej před mrazem. Rád péct 3 nebo 4 chleby najednou, protože je to stejná práce jako pečení jednoho bochníku. Pořád jeden bochník za týden a já zmrazit ostatní. Když jsem třeba chleba, jen jsem si to od mrazákem, mikrovlnná trouba ji po dobu 2 minut, a já mám chleba, který voní a chutná, jako by to jen z trouby. I zkušený pečení chleba, a to jsou ingredience a měření jsem přišel s, aby se dokonalý chléb.

    To je to, co budete potřebovat pro 1 bochník chleba:
    3 šálky mouky (jakýkoliv druh je v pořádku. Využila jsem univerzální mouky)
    3 lžičky aktivních suchých kvasnic
    3 lžičky cukru
    1 lžička soli
    1 šálek teplé vody
    1tbsp margarín (oleje nebo másla fungovat dobře, dávám přednost margarínu)
    1 vejce

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>